Dr.Marcus Tindall has visited in Dept. MA. (25/04/2017)

Assoc. Prof. Dr. Marcus Tindall, an expert in mathematical biology, has come from the Department of Mathematics and Statistics, University of Reading, UK to give a series of lectures for the following subjects: 040257251 MATHEMATICAL MODELING AND APPLICATIONS for Ph.D. Students and 040235226 MATHEMATICAL MODELING for masters students in the Department of Mathematics, Faculty of Applied Science, KMUTNB during April 18-28, 2017. In addition, he has discussed opportunities for future cooperation in research and teaching with the Ph.D. Program of the Department of Mathematics and an academic committee of the Faculty of Applied Science. The department and faculty expect that projects involving collaboration between the two universities will be launched soon.

1. Dr.Marcus Tindall has visited in Dept. MA.
  2. Dr.Marcus Tindall has visited in Dept. MA.